ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

ΤΗΕ ΤΗΕ

Είδος μουσικής : Alternative, New Wave
Σχηματίστηκαν : 1979, Swadlincote, Derbyshire, Αγγλία
Μέλη : Matt Johnson (φωνητικά, κιθάρα), Keith Laws (συνθεσάϊζερ, ντραμς), Peter "Triash" Ashworth (ντραμς), Tom Johnston (μπάσο)

Δισκογραφία :

1. Soul mining (1983, LP, Epic / 1987, CD, Epic / 1990, LP&CD reissue, Epic)
2. Infected (1986, LP&CD, Epic)
3. Soul mining / Infected (1988, 2CD, Epic)
4. Mind bomb (1989, LP&CD, Epic)
5. Dusk (1993, LP&CD, Sony)
6. Solitude (1993, CD, Epic)
7. Hanky Panky (1995, LP&CD, Epic)
8. Nakedself (2000, CD. Nothing/Interscope)
9. 45 RPM: The Singles of The The (2002, 2CD, Epic/Legacy)
10. London Town 1983-1993 (2002, 5CD, Lazarus/Epic)
11. Tony - O.S.T. (2011, CD, Lazarus Records)
12. Playlist: The Very Best of The The (2011, CD, Epic/Legacy)
13. Moonbug - O.S.T. (2013, CD, Cineola/Lazarus Records)



Video:



πηγές :

1. "The Great Rock Discography" by Martin C. Strong (Canongate UK, 2002)
2. Wikipedia
3. The All Music Guide


Απόδοση στα ελληνικά : Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης