ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

PORTISHEAD

Είδος μουσικής : Alternative, New Wave, Progressive
Σχηματίστηκαν : 1991, Bristol, Αγγλία
Μέλη : Beth Gibbons (φωνητικά), Geoff Barrow (συνθεσάϊζερ), Adrian Utley (κιθάρα, φωνητικά), Dave McDonald (φλάουτο)

Δισκογραφία :

1. Dummy (1994, LP&CD, Go! Beat)
2. Glory times (1995, LP, Go!Discs/London)
3. Portishead (1997, CD, Go! Beat/London)
4. Roseland NYC Live (1998, Go!Discs/London)
5. Third (2008, CD, Island)



Video:



πηγές :

1. Wikipedia
2. "The Great Rock Discography" by Martin C. Strong (Canongate UK, 2002)

Απόδοση στα ελληνικά : Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης